Verzendinformatie Snoep over de Post

Algemene verzendinformatie

Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk een heerlijke pakketje Snoep over de Post te bezorgen. Wij bezorgen alleen tijdens werkdagen. Dus bestel op tijd, dan is je pakketje ook op tijd. 

PostNL: 5 dagen per week

PostNL bezorgt brievenbuspost van dinsdag tot en met zaterdag

Besteld voor 16:00 Bezorgd de volgende werkdag voor 18:00
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Verzending Nederland

Wij verzenden alle Snoep over de Post pakketjes als brievenbuspakketje met PostNL.
Het is de bedoeling dat wanneer de bestelling voor 16:00 gedaan wordt, het Snoep over de Post pakketje dezelfde dag nog verzonden wordt naar de juiste persoon.

Verzending buitenland

Wij verzenden alle Snoep over de Post pakketjes als brievenbuspakket met PostNL.

Eisen aan de brievenbus

Voor een tijdige bezorging is het van belang dat de brievenbus op het ontvangstadres aan de eisen van de wet voldoet.

De meeste vertraging in bezorging van het snoep wordt veroorzaakt doordat de brievenbus niet voldoet en dan met name doordat de opening niet minimaal 26,5 cm lang en 3,2 cm hoog is. Voorkom dit probleem en weet zeker dat het een normale brievenbus is.

Scholen, ziekenhuizen en grote instellingen

Wil je Snoep over de Post versturen aan iemand in een school, ziekenhuis of andere grote instelling informeer dan van tevoren naar de juiste adressering, vraag of brievenbusdoosjes gewoonlijk goed ontvangen worden en of de interne post de ontvangst van dit cadeautje kan doen vertragen. LET OP: geef duidelijk het juiste adres, afdeling en kamernummer door.

Track-en-Trace code

Jouw Snoep over de Post wordt verzonden met een track-en-trace code. Op werkdagen voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden. Je krijgt een e-mail wanneer het pakketje opgestuurd is.

Retourneren

De consument kan bij Snoepoverdepost.nl geen producten retourneren dit omdat het gaat om voedsel. Snoepoverdepost.nl retourneert alleen producten die de maximale houdbaarheidsdatum hebben bereikt en dit binnen drie dagen na levering schriftelijk is gemeld bij info@snoepoverdepost.nl. Wanneer de zegel op het zakje verbroken is, is het niet meer mogelijk om het te retourneren.