Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden | Gratis gepersonaliseerde kaart | Standaard ingepakt als cadeautje 

Op zoek naar leuke en vooral lekkere paasgeschenken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 
Een chocoladepaashaas, lekkere paaseitjes, een groot paasei. Wij hebben van alles. Stuur ons een berichtje via whatsapp of de mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

0682698166
info@snoepoverdepost.nlSnoep door de brievenbus 

Je wil iemand verrassen met iets lekkers en eigenlijk moet het ook door de brievenbus passen? Dan denk je aan Snoep over de Post. Heb je even geen inspiratie voor een origineel cadeau? Geen zorgen! Wij hebben voor iedere situatie snoep over de post.

Waarom brievenbus snoep 

Als je iemand wil verrassen, is het leuk als je iets tastbaars meestuurt. Dit maakt het toch iets persoonlijker. Niet alleen snoep over de pos is een optie, maar je kunt ook denken aan chocolade, traktaties, verrassingsboxen of cocktail ijsjes.
Waarom snoep door de brievenbus laten bezorgen in plaats van zelf naar de winkel gaan? Het scheelt tijd! En bovendien hoef je niet zelf verschillende snoepjes bij elkaar te zoeken om tot een mooi pakket te komen want wij hebben ze al verschillende pakketen kant en klaar. Ben je benieuwd naar het assortiment snoep door de brievenbus? Kijk dan snel hierboven.

Deze snoep zit in je doosje

Ga jij een iemand blij maken met een brievenbus cadeau? Dan wil je vast weten wat je precies verstuurt. Zoals je hierboven ziet hebben we verschillende zakjes met diverse soorten snoep. Daarnaast hebben we een passend snoep brievenbus pakket voor iedere gelegenheid. Is er iemand geslaagd, jarig, ziek of wil je iemand troosten? Dan heeft Snoep over de Post altijd wel een passend cadeautje. Bij elk cadeautje kan gekozen worden voor een sticker met speciale tekst en een tekst voor op de leuke "voor jou" kaart. Deze kaart krijg je gratis bij elke bestelling er wordt handgeschreven met de tekst die jij doorgeeft. Dit is toch nog veel leuker een een opgedrukte tekst!! Typ bij Tekst op Kaart je tekst en wij voegen de getypte tekst toe met pen.

Een bestelling bij Snoep over de post is altijd feest door de brievenbus

Het is geen saai doosje wat wij versturen over de post. Nee, wij maken er juist een feestje van! 🥳 Het doosje bevat een leuk feestelijk papiertje met daarin het snoep cadeau. Deze wordt aangevuld met confetti en een ballon. De kaart wordt gratis toegevoegd bij de bestelling. En natuurlijk niet te vergeten de persoonlijke boodschap wens met sticker. Het is 100% waar, wij maken er echt een leuk pakketje van.