Voor 15:00 besteld, de volgende dag verzonden | Gratis gepersonaliseerde kaart | Standaard ingepakt als cadeautje Verrassingspakket versturen? Wij hebben verschillende cadeau pakketten bij Snoep over de Post

Wil je een verrassingspakket versturen om iemand te verrassen? Met de leuke pakketten van Snoep over de Post zit je altijd goed. Een leuk pakket vol lekkers, speciaal voor de echte snoeperd. Wie verras jij met een originele suprisebox?
Super leuke cadeau pakketten voor familie, vrienden of collega’s, maar je hebt geen tijd om zelf de deur uit te gaan? Daar hebben wij een oplossing voor. Een verwenpakket versturen is een praktische en tijdbesparende oplossing. Jij kiest een mooi en passend geschenkpakket uit en wij zorgen ervoor dat deze door de brievenbus wordt bezorgd. En dan nog iets!!
Als je op werkdagen voor 16:00 bestelt, dan ligt het morgen al bij de ontvanger op de mat.

Een brievenbus verwenpakket voor elk moment

Een cadeau versturen was nog nooit zo feestelijk en lekker, want een verrassing laten bezorgen door ons is altijd een feestje. Wil je jouw ontvanger verrassen met wat lekkers door de brievenbus? Neem dan eens een kijkje in ons smaakvolle assortiment. (Handgemaakte) chocolade, verse high tea, borrelbox, cocktail ijs of gewoon snoep door de brievenbus? We verpakken het in een feestelijk doosje, met confetti en een persoonlijke (handgeschreven) kaart wat door elke brievenbus past. Een lekkernijtje per post is dus geen probleem! De ontvanger hoeft niet eens thuis te zijn. 

Stel je eens voor. Je komt thuis en je ziet een pakketje op je mat liggen. Je denkt: huh? Ik had toch niks besteld? En dan maak je het pakketje open en dan zit er een heerlijke verrassing in! Te leuk! 

Voor verschillende momenten komen de brievenbus cadeautjes van Snoep over de Post goed van pas. Zoals:

  • Wanneer er iemand jarig is (geschikt voor alle leeftijden)
  • Als kraamkado of babyshower
  • De liefde voor een ander kenbaar maken
  • Moederdag en/of vaderdag
  • Alle feestdagen: Sinterklaas, Kerstmis, Valentijn en Pasen
  • Voor een nieuwe woning en een housewarming 
  • Iemand een hart onder de riem te steken of beterschap te wensen
  • Een bedankje
  • Verwenmoment
  • Of gewoon, zomaar! 


Deze verschillende momenten zijn geschikte momenten om iemand blij te maken met een cadeautje van ons.
Voor elke moment een passend cadeau over de post.

Dit tref je aan in de feestelijke boxen

De doos is gevuld met de keuze die jij gemaakt hebt. Daarnaast komt er confetti in met een ballon. We schrijven de persoonlijke handgemaakte kaart en voegen deze toe samen met een kortingscode. De doos heeft leuke tape waardoor het een verrassing is wanneer je deze over de post krijgt. We hebben ook nog leuke cadeautjes om toe te voegen bij de boxen. Denkend aan een magic worm, gezichtsmaskers, extra snoep, cocktail ijsje, bloemenzaadjes en nog veel meer. Kijk snel hierboven wat wij allemaal hebben.

Maak het brievenbus cadeautje persoonlijk met een kaartje & quote 

Wil jij een leuk cadeautje versturen, maar vind je dat onpersoonlijk? Nee, zeker niet! 
Het pakketje is een feestje om te openen. Door hoe het ingepakt is wordt de ontvanger al blij wanneer dit geopend wordt. Het cadeautje wordt persoonlijker door de handgeschreven kaart met de tekst die jij zelf bepaalt. Deze tekst geef jij zelf aan tijdens het bestelproces. Ook kan jij zelf kiezen of en welke quote jij op het cadeautje wilt.  

Zo is Snoep over de Post een origineel brievenbus cadeau, ingepakt met bijpassende kleuren en handgeschreven kaart. Wedden dat dit cadeautje de ontvanger een lach op zijn gezicht krijgt tijdens het openen van de verrassing.

En wacht maar tot deze geproefd wordt, dan ben je gelijk binnen. 

Wat is de inhoud van een brievenbus verrassing?

Je wilt altijd weten wat je nou precies opstuurt. Logisch! Dus wat zit er nou eigenlijk in dit brievenbus cadeautje? Onwijs veel lekkers en heel veel gezelligheid. Wat je bestelt op de site is hetgeen wat je krijgt. Een lekkere zak snoep of chocolade, aangevuld met de eventuele extra cadeautjes. Verpakt in een brievenbusdoosje in kleurrijk papier, met confetti en persoonlijke kaart. De snoepzakjes kunnen iets afwijken in verband met de voorraad, maar het soort blijft hetzelfde. Snoep, chocolade, thee of ijs? Alles maar dan ook alles is leuk om te ontvangen op je deurmat. 

Wanneer komt het cadeau over de post aan?

Natuurlijk wil jij weten wanneer het cadeautje aan komt en wanneer deze verzonden wordt. 
Wanneer je op een werkdag bestelt voor 16:00, versturen wij het pakketje nog dezelfde dag. Het cadeautje past altijd door de brievenbus en PostNL zorgt hiervoor. Je ontvangt van ons een Track & Trace waarmee jij het pakketje kan volgen. Wil je het liever op een andere datum laten bezorgen omdat diegene dan jarig is? Geen probleem, geef het door tijdens de bestelling en wij doen het pakketje op de aangegeven datum op de post!